GUEST HOUSE NO.5

G U E S T   H O U S E   N O. 5

LOCATION:

LANTAU, HONG KONG

CLIENT:

PRIVATE OWNER

TYPE:

EXTERIOR & INTERIOR

COMPLETION YEAR

2021

TEAM:

Benjamin Lam, Kin Cheong Chan, Stefani Lai, Natalie Lau, Sam Leung

"BREATHE THE SEA BREEZE AND LISTEN TO THE WIND, LIVING A LIFE OF PEACE FROM THE BUSY URBAN"

GUEST HOUSE NO.5 is located in the Lantau Island, where is surrounded by the traditional dwellings and ancestral halls. The residents live a simple life and pace slow here. The renovation of the house does not want to break, but to continue the peace. People, who wants to live here, wants to stay away from the busy urban lives. The minimal design and earth tone of the interior comforts visitors from their anxiety.

GUEST HOUSE No.5 Bathroom
GUEST HOUSE No.5 Standard
GUEST HOUSE No.5 Bathroom
GUEST HOUSE No.5 Staircase
GUEST HOUSE No.5 Living

"The minimal style of the dark grey façade, with a touch of the bronze railings, stands out from the crowd, but keeps low key to the surroundings. "

GUEST HOUSE No.5 Rooftop
GUEST HOUSE No.5 Terrace
GUEST HOUSE No.5 Terrace
GUEST HOUSE No.5 Facade